Inschrijven nieuwsbrief

Facebook: Doe mee en win

 

Info / Reserveren

Ja, ik wil graag de digitale nieuwsbrief ontvangen.

Volg ons op:

Bekijk onze Facebook-pagina

Belangrijke informatie

Lees hier belangrijke informatie voor een prettig verblijf in Hotel Grossfeld

Lees meer...

Grossfeld's Facebook winnaars 

Elke maand verloten wij een exclusief arrangement onder onze Facebook fans.
Hieronder vindt u de winnaars van onze Facebook Fan Verlotingen.


Wilt u ook deelnemen en kans maken op een gratis arrangement?

Wordt dan Facebook Fan van Hotel Grossfeld en volg de aankondigingen op Facebook.

Heeft u dit keer niet gewonnen?
Dan niet getreurd, want binnenkort maakt u alweer kans bij de volgende verloting!

Doe mee op Facebook


En wilt u niet wachten tot u iets wint, 
bekijk dan onze Last Minute of boek direct één van onze arrangementen.

WINNAARS OP FACEBOOK


De 12e winnaar van onze facebook-verloting is bekend: John Flisijn heeft een 5 dagen/4 nachten 'ADVENT MIDWEEK' arrangement voor 2 personen, in LUXE kamer, ter waarde van 478,- Euro gewonnen. Van harte gefeliciteerd!


De 11e winnaar van onze facebook-verloting is bekend: Maudy van Spall heeft een 5 dagen/4 nachten 'BED & BREAKFAST' arrangement voor 2 personen ter waarde van 232,- Euro gewonnen. Van harte gefeliciteerd!


De 10e winnaar van onze facebook-verloting is bekend: Annemarie Lont heeft een 4 dagen/3 nachten 'LUXE + ALL-IN MIDWEEK' arrangement voor 2 personen ter waarde van 458,- Euro gewonnen. Van harte gefeliciteerd!


De 9e winnaar van onze facebook-verloting is bekend: Carla Hofland heeft  een 3 dagen/2 nachten 'LUXE ALL-IN WEEKEND' arrangement voor twee personen ter waarde van 318,- Euro gewonnen. Van harte gefeliciteerd!


De 8e winnaar van onze facebook-verloting is bekend: Truus van Oostenbrugge-Overdam heeft een 3 dagen/2 nachten 'WEEKEND MET WELLNESS' arrangement voor twee personen ter waarde van 338,- Euro gewonnen. Van harte gefeliciteerd!


De 7e winnaar van onze facebook-verloting is bekend: Greet van Rompuy heeft een 3 dagen/2 nachten 'LUXE FIETS WEEKEND' in een 'DE LUXE' kamer voor 2 personen, ter waarde van 278,- Euro gewonnen. Van harte gefeliciteerd!


De 6e winnaar van onze facebook-verloting is bekend: Monique van de Brug heeft een 5 dagen/4 nachten 'MIDWEEK ARRANGEMENT' in een 'DE LUXE' kamer voor 2 personen, ter waarde van 478,- Euro gewonnen. Van harte gefeliciteerd!


De 5e winnaar van onze facebook-verloting is bekend: Janine Schmitz heeft een 8 dagen/7 nachten 'VAKANTIE ARRANGEMENT' voor 2 personen, ter waarde van 578,- Euro gewonnen. Van harte gefeliciteerd!


De 4e winnaar van onze facebook-verloting is bekend: Luc Lemmens heeft een 5 dagen/4 nachten 'DE LUXE + ALL-IN' arrangement voor 2 personen, ter waarde van 558,- Euro gewonnen. Van harte gefeliciteerd!


De 3e winnaar van onze facebook-verloting is bekend: Marianne Talsma heeft een 'Pasen' arrangement met halfpension voor 2 personen, ter waarde van 438,- Euro gewonnen. Van harte gefeliciteerd!


De 2e winnaar van onze facebook-verloting is bekend: Kim Goethals heeft een 'Weekend met Wellness' arrangement voor twee personen ter waarde van 338,- Euro gewonnen. Van harte gefeliciteerd!


De eerst winnaar van onze facebook-verloting is bekend: Jeannette Hamelers heeft een arrangement voor twee personen ter waarde van 558,- Euro gewonnen. Van harte gefeliciteerd!


Staat u er nog niet bij?
Elke 2 weken volg een nieuwe verloting van een gratis arrangement voor 2 personen!

Doe mee op Facebook