Inschrijven nieuwsbrief

Facebook: Doe mee en win

 

Info / Reserveren

Ja, ik wil graag de digitale nieuwsbrief ontvangen.

Programma van maandag

Wandeling “Schlüters Kuhle” + bezoek openluchttheater o.l.v. onze gids + ’s avonds nachtwandeling eveneens o.l.v. een gids.


Volg ons op:

Bekijk onze Facebook-pagina

All-Inclusive

All-Inclusive

 • GRATIS koffie en thee tussen 14.00 en 20.00 uur (m.u.v. koffiespecialiteiten).

 • GRATIS Bitburger bier van de tap, huiswijnen en frisdranken tussen 17.30 en 20.00 uur.

Alleen bij een "DE LUXE + ALL-IN" arrangement.

Grossfeld's Arrangementen ... 

...en begin uw arrangement op elke gewenste dag van de week !

Onze Tip: het "De Luxe + All-Inclusive Arrangement".


Last Minute

Bekijk hier onze last-minute aanbieding

U kunt zich van Uw sportieve kant laten zien door deel te nemen aan een fietstocht of wandeling. Of ontspannen in ons mooie, vernieuwde zwembad met luxe stoombad. Tevens bieden wij U gratis een leuk programma

 


Nieuw

Classic

"Classic"


 

Weekendarrangement

2 nachten
per persoon 
  € 129,-

Midweekarrangement

3 nachten
per persoon 
  € 179,-

4 nachten
per persoon  
  € 209,-

5 nachten
per persoon
  € 239,-
 

Reserveer Nu


Zoekt u een compleet arrangement met vele extra's inkl. een gevarieerd programma + HP in een ruime mooie, moderne kamer én gunstig geprijsd? Kies dan voor "CLASSIC". gratis WIFI tijdens uw gehele verblijf.(alleen in het hoofdgebouw)De Luxe

"De luxe"


 

Weekendarrangement

2 nachten
per persoon 
  € 149,-

Midweekarrangement

3 nachten
per persoon 
  € 209,-

4 nachten
per persoon  
  € 249,-

5 nachten
per persoon
  € 289,-
 

Reserveer Nu


U wilt iets meer luxe voor nog steeds een betaalbare prijs; een grotere kamer met zitje en balkon of terras, rustig op het zuiden gelegen inkl. programma én HP? Ga dan voor "DE LUXE". gratis WIFI tijdens uw gehele verblijf.(alleen in het hoofdgebouw)De Luxe All in

"De luxe + all-in"


 

 

 
 
   

Midweekarrangement

3 nachten
per persoon 
  € 239,-

4 nachten
per persoon  
  € 289,-

5 nachten
per persoon
  € 339,-
 

Reserveer Nu


Nog meer genieten en één vaste prijs? Met het "DE LUXE + ALL-IN" verblijft u in de luxe kamer inkl. programma, HP + gratis drankjes van 17.30-20.00 uur.(bier van de tap, huiswijnen en frisdranken, tevens inkl.  koffie + thee van 14.00-20.00 uur ) + gratis WIFI tijdens uw gehele verblijf.(alleen in het hoofdgebouw)


 

Komt u alleen?
Dan is er een toeslag voor een 1-persoonskamer van € 10,- per nacht.

 

Klik hier en bekijk het gevarieerde programma waaraan U deel kunt nemen
 • MAANDAG
  Wandeling “Schlüters Kuhle” + bezoek openluchttheater o.l.v. onze gids Günter + ’s avonds nachtwandeling eveneens o.l.v. een gids.

 • DINSDAG
  Elke dinsdagmiddag is er een "tijdreis wandeling 1900" + elke dinsdagavond onze veelgevraagde Italiaanse avond, met originele Italiaanse gerechten.

 • WOENSDAG
  Woensdagochtend in de herfst en wintermaanden Nordic Walking (bij goed weer) met onze gids Marion van ca. 1 uur. Tevens s’ middags een stevige wandeling bij het kuuroord in Bad Bentheim.

 • DONDERDAG
  Met de bus naar het nieuwe Factory Outlet Center in Ochtrup (hier kunt u op ca. 17.500 m2 naar hartelust shoppen). In de Adventtijd gaan we met de bus naar de gezellige Kerstmarkt in Münster.

 • VRIJDAG
  Ontspannen tijdens onze nieuwe rondleiding “Knapp am Schloss vorbei” onder leiding van jonker Peter die steeds voor verrassingen zal zorgen. Tevens elke vrijdag en zaterdagavond heeft U Happy Hour in onze cocktailbar Down & Under.

 • ZATERDAG
  In de ochtend kunt u het nieuwe FOC-Shopping-Outlet in Ochtrup bezoeken of een fietstour/wandeling uitstippelen in de bosrijke omgeving van Bad Bentheim.

 • ZONDAG
  Na het ontbijt is er een burchtrondleiding + gids. Kosten: € 3,50 p.p.
Lees hier alles over de voorwaarden en belangrijke informatie

Belangrijke informatievoor een prettig verblijf bij Hotel Grossfeld

 • Het arrangement: gaat in op de dag van aankomst om 13.00 uur en eindigt op de dag van vertrek om 11.00 uur (dus na het ontbijt). De kamers worden op de dag van aankomst tot 17.00 uur voor u gereserveerd. Mocht u later arriveren, wilt u ons dit dan even laten weten? Dan houden wij Uw kamer voor U beschikbaar!
 • De arrangementsprijs dient bij aankomst door u te worden voldaan, de consumpties e.d. op de dag van vertrek. Wij accepteren uitsluitend Euro's, desgewenst te betalen een Europas pin-automaat (De Rabobank en SNS Bank hebben een max. van € 500,- per dag wat U kunt pinnen in het buitenland).
 • Buffetten ontbijt en diner: elke dag is er een uitgebreid ontbijtbuffet en veelzijdig 4 gangen diner. Tijdens het diner kunt u genieten van een uitermate gevarieerd dessertbuffet òf een culinair saladebuffet òf een ijsdessert.
 • Uw viervoeter is bij ons welkom: de prijs bedraagt € 12,- per nacht en per hond. Honden zijn alleen in de dependance toegestaan, helaas niet in het hoofdgebouw. Tijdens ontbijt en diner dient U Uw hond op de kamer te laten.
 • De toeristenbelasting bedraagt € 1,20 p.p. per dag.
 • Parkeertarief bedraagt € 4,- per dag.
 • Fietsenverhuur: € 9,- per dag per persoon. Wij hebben helaas geen E-bikes, wel kunnen deze vaak in de omgeving worden gehuurd. Vraagt U hierna a.u.b. als u reserveert, wij helpen U graag hierbij.
 • Toeslag éénpersoonskamer: als er geen éénpersoonskamers meer vrij zijn, en de single persoon dan een twee persoonskamer boekt, vraagt het hotel in sommige gevallen een toeslag, deze bedraagt dan € 15,- per nacht ( vanwege allééngebruik ). Bij een feestdagen arrangement is er ook een toeslag van € 15,- per nacht voor een tweepersoonskamer voor allééngebruik.
 • Toeslag luxe kamer: bij een midweek arrangement € 10,- p.p. per dag.
 • Toeslag suite (woon-slaapkamer): deze bedraagt € 20,- p.p. per dag, bij 2 personen. Dit worden ook wel familiekamers genoemd, daar deze ruim genoeg zijn voor een gezin tot 6 max. personen.
 • Kinderkorting: Kinderen van 0 t/m 3 jaar zijn gratis. Voor een babybedje bedraagt de prijs € 5,- per nacht. het bedje wordt incl. beddengoed voor de baby opgemaakt. Uiteraard kunt u zelf ook een babybedje meenemen.
 • Toeslag kinderen: 4 t/m 11 jaar krijgen 50% korting op de prijs van een volwassene van de luxe kamerprijs. Kinderen vanaf 12 jaar betalen 100%
 • Aanbetaling groepen: vanaf 5 personen vraagt het hotel bij een definitieve boeking een aanbetaling van 50% van het totaalbedrag.
 • De resterende 50% dient 10 dagen voor de aankomstdatum overgemaakt te zijn.
 • Aanbetaling feestdagen arrangement: bij een definitieve boeking bedraagt de aanbetaling van een feestdagen arrangement 50%, de resterende 50% vragen wij U bij aankomst te betalen.
 • Kleding bij het diner en ontbijt: wij verzoeken U in het restaurant tijdens de maaltijden gepaste kleding te dragen. (in de zomermaanden a.u.b. géén korte broeken, of korte topjes).
 • Annuleren: gratis tot 2 weken voor de aanreisdatum, binnen deze termijn bedragen de annuleringskosten 50% van het totale bedrag. Bij een NO SHOW ( niet aanreizen ) bedragen de annuleringskosten 100%. De rekening wordt U dan opgestuurd. Alleen bij grotere groepen ( vanaf 8 personen ) kunt U tot 1 maand voor de aanreisdatum gratis annuleren.
End FAQ