Inschrijven nieuwsbrief

Facebook: Doe mee en win

 

Info / Reserveren

Ja, ik wil graag de digitale nieuwsbrief ontvangen.

Belangrijke informatie

Lees hier belangrijke informatie voor een prettig verblijf in Hotel Grossfeld

Lees meer...

Activiteiten/Fietsarrangementen

Lekker fietsen in de prachtige natuur van Bad Bentheim, de mooie burcht en fietspaden in de bossen. Maak prachtige tochten in de wijde omgeving, fiets samen langs de vennen, of fiets voor een gezellige middag door de bosrijke omgeving naar het dichtbij gelegen Schüttorf . Het hotel biedt ook een ophaaldienst aan, bij pech onder weg . Even een paar dagen lekker ontspannen en genieten van rust? Hotel Grossfeld biedt u diverse mogelijkheden voor actieve ontspanning en beschikt over een groot verwarmd panoramisch binnenzwembad (31°C) met whirlpool, Turks stoombad en een heerlijk loungeterras (buiten).

Zoekt u uw ontspanning meer in het spel dan kunt u gratis gebruik maken van het biljart en de kegelbanen. Onze ‘Gaststube’ is een ontmoetingsplaats bij uitstek voor bijvoorbeeld een partijtje schaken, dammen, kaarten of scrabbelen. In de directe omgeving kunt u o.a. fietsen, wandelen, klimmen, tennissen, paardrijden en golfen. (Vraagt U aan de receptie voor de kortingsprijs voor onze hotelgasten als U wilt golfen)

Gasten van Hotel Grossfeld hebben toegang tot ons welnessparadijs Spa7 tegen een gereduceerd tarief. Geniet van de sauna- en waterwereld, de schoonheidsbehandelingen en de massages. (zie ook www.spa7.de)

Het stadje Bad Bentheim heeft de bezoeker behalve de imposante burcht en de historische kunstwerken veel te bieden.

Zo zijn er geneeskrachtige baden en is er een prachtig openluchttheater. Maar ook de omgeving kent, behalve veel ongerept natuurschoon, tal van bezienswaardigheden. Zoals musea, kloosters, wind- en watermolens, dierentuinen en kindervertier. Bij aankomst ontvangt u uitvoerige documentatie over Bad Bentheim met fiets- en wandelroutes. Ook onze unieke kastelenroute (met eigen vervoer) is zeer de moeite waard!

 

  • Met eigen vervoer een kastelenroute in de omgeving
  • Kasteel-Binnenplaats
  • Shoppen in het nabij gelegen outlet centre
  • Genieten van de mooie uitzichten
  • Verken de omgeving op de fiets