Heiko en Wilhelm… onze klusjesmannen.

Ze zijn onmisbaar voor Hotel Grossfeld, want ze zorgen ervoor dat alle klussen snel worden geklaard. Misschien heeft u hen wel eens gezien, misschien ook niet: onze huismeester Heiko en installateur Wilhelm van installatiebedrijf Brouwer in Bad Bentheim. Vandaag zetten wij hen ‘in the picture’!

Vier rechterhanden
Is er een verstopt toilet, een lekkende waterkraan of een lamp die vervangen moet worden? Dan kunnen wij altijd rekenen op de kennis en kunde van Wilhelm en Heiko. Met hun vier rechterhanden lossen zij dit soort problemen snel op. Dat is fijn, want we willen dat onze gasten onbezorgd kunnen blijven genieten van hun welverdiende vakantie. Een grote of een kleine klus? Zij draaien er hun hand niet voor om. Zelfs het onderhoud van ons zwembad nemen zij voor hun rekening.

Behulpzaam
Dat ze behulpzaam zijn, bleek afgelopen december maar weer. Ze hielpen bij het opbouwen van onze glühwein stand voor het hotel. Na het inrichten en aansluiten van de elektriciteit sloten zij de stand af. Ze hadden echter één ding over het hoofd gezien: Johannes Grossfeld zat er nog in!

Leuke collega’s
Met Wilhelm en Heiko valt er altijd wel wat te beleven. Het zijn leuke collega’s en ze zetten zich voor 100% in. Daar zijn zowel wij als onze gasten heel erg blij mee!
Ontdekt u zelf een mankement in uw hotelkamer? Geef het door bij onze receptie. Dan zorgen wij ervoor dat het zo spoedig mogelijk verholpen wordt.