Liefde is… overnachten in Hotel Grossfeld

Het is bijna weer zover. De meest romantische dag van het jaar kondigt zich aan. Op 14 februari vieren we Valentijnsdag, oftewel de liefde! Of u nu verliefd, getrouwd of happy single bent; er is altijd wel iemand om van te houden. En wat is er nu leuker dan diegene op Valentijnsdag eens even goed in de watten te leggen?!

Bij Hotel Grossfeld weten we hier wel raad mee. Trek er met uw geliefde, familielid, goede vriend(in) op uit naar het idyllische Bad Bentheim. Dit Duitse bergstadje ligt net over de grens bij Twente. Hier bent u echt even weg, maar toch tamelijk dichtbij huis.

Comfort, lekker eten en wellness
Bad Bentheim, met haar middeleeuwse kasteel, ademt romantiek. Evenals het kasteel, is het hotel middenin het oude centrum gelegen. Het beschikt over comfortabele bedden, een restaurant waar u zowel voor een heerlijk ontbijt als diner terecht kunt en wellness-faciliteiten. Kortom: Hotel Grossfeld is uitermate geschikt om een paar romantische dagen door te brengen.

Leuk Valentijns idee!
Kom een paar dagen genieten met degene van wie u zoveel houdt. Dat hoeft niet perse op Valentijnsdag zelf te zijn. U kunt het uitje ook cadeau geven door alvast bij ons te reserveren.

Kijk hiervoor bij onze arrangementen, last minute aanbiedingen of neem contact met ons op.