Medewerker in het zonnetje gezet!

Heiko Kühl is de huismeester van ons hotel. Een gevarieerd beroep! We zetten hem graag in het zonnetje omdat hij van veel markten thuis is. Zo helpt hij hotelgasten die een fiets lenen bij het in orde maken van hun voertuig zodat ze lekker op pad kunnen, hij onderhoudt de techniek van het zwembad, in de winter maakt hij de paden rondom de verschillende gebouwen van het hotel sneeuwvrij, en ook voor andere technische klussen is hij de aangewezen persoon.
Maar Heiko doet meer. Oorspronkelijk was hij kok maar door omstandigheden heeft hij besloten om de techniek in te gaan. Toch komt het er in de praktijk vaak op neer dat hij alsnog regelmatig in de keuken werkt, bijvoorbeeld als iemand plotseling uitvalt door ziekte. Gelukkig hebben we aan Heiko dan een goeie, want hij is een briljante kok! De flexibiliteit van Heiko is voor ons erg prettig.

Als hij met de hoteleigenaar Johannes een ronde maakt door het hotel, gaan ze soms ook het dak van het hotel op. Alleen, Heiko heeft hoogtevrees. Johannes vindt het leuk om hem hiermee te plagen..
Heiko is altijd vriendelijk en behulpzaam. Niet alleen naar zijn collega’s en de gasten van het hotel toe, maar ook in zijn privéleven. In zijn vrije tijd is hij altijd bij zijn ouders om hen te helpen met koken, boodschappen doen en gewoon, om bij hun te zijn.

Al meer dan vier jaar werkt Heiko bij Hotel Grossfeld. Hij is een topmedewerker en we hopen dat hij nog lang bij ons blijft!