Medewerker in het zonnetje gezet!

Michael Dowerk is bij onze gasten niet zo bekend, maar dat komt omdat hij vooral op de achtergrond ontzettend veel voor het hotel doet. Als rechterhand van Johannes, de eigenaar, is hij voornamelijk op kantoor aan het werk.
Michael verzorgt alle betalingen van het hotel, controleert de kassa’s, is verantwoordelijk voor het loon van het personeel en regelt daarnaast ook alle andere personeelszaken. Als het druk is aan de receptie staat hij gasten te woord aan de telefoon. Hij is de enige die al het bureauwerk doet en hij doet dit ook nog eens ontzettend goed.

Met plezier zetten we Michael in het zonnetje omdat hij een van de beste medewerkers van Hotel Grossfeld is en altijd voor anderen klaarstaat. Andere medewerkers mogen hem daarom graag. Daarnaast is hij correct en ook vriendelijk. Hij is een integere man. Daarom, maar ook omdat hij een van zijn oudste vrienden is, bespreekt Johannes Grossfeld graag de toekomstplannen voor het hotel met Michael.

Leuk feitje is dat Michael een van de grootste fans is van de Duitse voetbalclub HSV. Als het om deze club gaat zien we regelmatig zijn verdriet en plezier.